Nettkataloger

Home » Nettkataloger

nettkataloger

Vi vet hva du bør betale, og til hvem

Det finnes idag svært mange tilbydere av nettkataloger og det kan være vansklig å vite hvem man skal velge, hva man skal kjøpe, hvilken pris man skal betale og ikke minst kvalitetssikre at man faktisk får maksimalt ut ifra den løsningen man velger. Det hjelper lite å bruke mye penger på en løsning, dersom man ikke kommer opp på de søkeordene som faktisk er viktig for din bedrift.

I en hektisk hverdag for mange, så ser vi det at det er flere og flere bedrifter som benytter seg av eller har et sterkt ønske om å benytte seg av et mediebyrå.

Grunnen til dette er enkel, etter gjentatte møter i en årrekke med diverse katalogselskaper, nye selgere år etter år, stadige produktoppdateringer og endringer, store prisøkninger hvert år, store avvik ifra det som er blitt lovt i form av synlighet og trafikk, blitt utsatt for forsøk på katalogsvindel fra norske og utenlandske selskaper, automatisk fornyelse av avtaler, problemer å komme seg ut av avtaler… så har de fått nok!

Fordelen med å bruke et mediebyrå er at man har en fast kontaktperson / rådgiver å forholde seg til, vi håndterer alle nettkataloger og de katalogselgerne som ringer deg kan henvises videre til din faste rådgiver, rådgiveren forhandler og tilrettelegger skreddersydde løsninger for deg og din bedrift innefor dine budsjettrammer, du som kunde er i fokus og har selvsagt alltid siste ord, vi er til enhver tid oppdatert på siste trender og nyheter i bransjen, du som kunde sparer mye tid, man får mer ut hver markedskrone og maksimalt ut av alle oppføringer man kjøper.

Våre rådgivere har lang erfaring og forhandler daglig med forskjellige nettkataloger på vegne av våre kunder. Vi har dermed god innsikt i hvilke varer og priser man bør betale.

Kontakt oss på post@planmedia.no for mer informasjon.