Analyse
Image module

Analyse

Google Analytics er et gratis analyseverktøy for nettsider fra Google som måler og rapporterer nettrafikk. Det ble lansert i 2005, og er nå det mest brukte analyseverktøyet på nett. Tjenesten er hovedsakelig rettet mot markedsførere, da det gir god innsikt i hvordan man kan forbedre nettsiden, skape mer trafikk og flere konverteringer.

Google Analytics kan implementeres i alle nettsider, og er noe vi legger inn som standard i alle våre nettløsninger.

Analytics er et stort verktøy med uendelig av muligheter som kan virke skremmende, og det er derfor lurt å overlate jobben til et byrå som jobber med dette daglig.

SE HVORDAN BESØKENDE BRUKER SIDEN DIN

Med Google Analytics kan du se hvordan dine kunder navigerer seg rundt på websiden din, og hvor lenge de er på hver side. Du kan også se hvor de besøkende kommer fra, om det er fra søk, annonse eller ekstern link, og hvilken enhet de besøker siden fra. Denne kunnskapen kan du bruke til å forbedre siden din, lære kundene dine å kjenne, og få de til å komme tilbake. Med innholdsrapporter kan du se hvilke sider og deler av nettsteder som gir best resultater, og dermed gi de en bedre opplevelse ved å tilpasse siden for dine kunder.

Vi bruker denne dataen i vår markedsrådgivning for å alltid finne den beste strategien for din bedrift.

KONTAKTSKJEMA


    Kommentarer
    Huseier