Webutvikling & design

Home » Webutvikling & design

Plan Media er en totalleverandør av webløsninger og hjemmesider, og vi hjelper deg med å utvikle og vedlikeholde hjemmesiden din.

Det å ha en representativ og profesjonell hjemmeside er et av de viktigste verktøyene man kan ha på internett. En nettside med riktig profil og med god funksjonalitet for brukerne kan være helt avgjørende for at en potensiell kunde tar kontakt. En god teknisk plattform og spisset og tydelig innhold er forutsetninger for å komme høyt opp i søkemotorer som f.eks Google.

Plan Media hjelper deg med å lage gode nettsider som skaper verdi.

Vi bruker primært WordPress som publiseringsløsning, en publiseringsløsning som er blitt svært populær over hele verden.

Det finnes idag ca 60 millioner websider verden rundt som er laget med WordPress. Grunnen til at så mange har valgt WordPress er at det er enkelt å bruke. Ønsker du som kunde å redigere din egen webside, så endrer man tekster i WordPress på nesten samme måte som man endrer tekst i Microsoft Word.

WordPress er i tillegg svært søkemotorvennlig, noe som gjør din bedrift og webside synlig for andre bedrifter på Google og andre søkemotorer.

Hva betyr at websiden er responsiv?

Responsivt design betyr at din webløsning eller webside tilpasser seg skjermflatene den vises på. Om en kunde besøker din webside fra en PC, Mac, iPhone, iPad etc, så tilpasses din webside automatisk for alle disse flatene. Dette gir kunden som navigerer på din webside en bedre og mer optimal brukeropplevelse.

Kontakt oss på post@planmedia.no for mer informasjon.